Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès tramita ajuts per incentivar el treball autònom

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal, mitjançant el Punt d’Innovació CIDEM, tramita diferents ajuts que concedeix el Departament de Treball de la Generalitat per incentivar el treball autònom.

<br />En primer lloc hi ha ajuts per a joves de fins a 30 anys, per a persones amb discapacitat, per a homes majors de 45 anys i per a dones en general, que vulguin fer-se autònoms. Els ajuts oscil·len entre els 3.500 i els 6.000 euros i cal haver realitzat una despesa prèvia per una quantia superior als 5.000 euros per al desenvolupament de l’activitat.<br />Una altra línia d’ajuts finança parcialment els serveis tècnics externs necessaris per a la millora del desenvolupament de l’activitat empresarial en les àrees d’organització, comercialització, producció, finançament i altres de naturalesa anàloga. Poden sol·licitar aquests ajuts les persones autònomes durant els primers 2 anys d’activitat empresarial.<br />Finalment, hi ha una tercera línia d’ajuts destinats a finançar parcialment els cursos de formació relacionats amb la direcció i la gestió empresarials i amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Aquests ajuts poden arribar a un màxim de 1.000 euros i no poden superar el 75% del cost dels cursos de formació rebuts.<br />Les persones interessades a rebre més informació sobre els ajuts per incentivar el treball autònom es poden dirigir al Punt d’Innovació CIDEM del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: