Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona festa del Molí d’en Rovira malgrat la pluja

<br /><br />La festa del Molí d’en Rovira es veu minvada per la pluja i la Milla urbana es posposa fins a la tardor. La Milla urbana s’ha posposat fins a la tardor.

<br />El barri del Molí d’en Rovira ha viscut aquest cap de setmana una festa passada per aigua i alguns dels actes s’han hagut de suspendre per no poder celebrar-se davant de la pluja. Malgrat tot, la participació ha estat bona en els actes que s’han pogut tirar endavant, fins i tot, la festa infantil de dissabte a la tarda. Un dels plats forts de la festa, la vint-i-unena Milla Urbana del Molí d’en Rovira, es va haver de suspendre. Però, la intenció és fer-la més endavant. Probablement al mes de setembre.

<br />Des de l’associació de veïns consideren que la festa ha anat prou bé tenint en compte l’inconvenient que ha suposat la pluja. Josep M. Mateu destacava per exemple l’altíssima participació al sopar del barri que es va fer dijous.<br /><br />A causa de la pluja, un dels darrers actes de la festa del barri va ser la festa infantil, que va comptar amb la participació de l’Agrupament Escolta. Joana Salvador explicava algunes de les activitats que van fer els nens i nenes.<br /><br />Els nens i nenes també van poder participar en un taller de pintar la cara i una prova de menjar-se una poma sense fer servir les mans.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: