Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna el cicle de xerrades "Veure Món" sobre viatges, a la Torras i Bages

La Biblioteca de Vilafranca i el Patronat Municipal de Comerç i Turisme organitzen durant els quatre dijous d’aquest juny el cinquè cicle de xerrades audiovisuals “Veure Món”.

<br />Cada sessió està protagonitzada per persones de Vilafranca i del Penedès, que expliquen els seus viatges i les seves experiències turístiques. <br />En un format de xerrada col·loqui, aquestes sessions han despertat un gran interès entre el públic, ja que d’una forma o altra s’ha compartit amb els viatgers les seves pròpies experiències i la forma com han viscut els seus viatges.

Les xerrades del cicle Veure Món comencen avui i tindran lloc durant 4 dijous del mes de juny. La primera sessió anirà a càrrec de Pere Mongay i Pepa Monteso i duu per el títol “Trekking al Nepal: de Lhasa a Katmandú en 4×4 i volta a l’Anapurna”. La setmana vinent, la família Parellada-Massana explicarà la seva experiència de viatge en família “Califòrnia al nostre aire” i també de caire familiar serà la xerrada del 19 de juny, a càrrec de Eduard Inglada i Àngel Berenguer, titulada “Marroc en família”. La darrera sessió serà sobre “Austràlia i Nova Zelanda” i en parlaran Isaac Rigau i Anna Baqués, el dia 26 de juny. 

Totes les xerrades començaran a les 8 del vespre, estan obertes a tothom i tindran lloc a la sala de la planta baixa de la Biblioteca Torras i Bages.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: