Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Santa Margarida i els Monjos s’ha reunit amb la Delegada del Govern de la Generalitat de Barcelona per exposar-li els projectes que està realitzant l’Ajuntament i que depenen de la Genera

L’alcalde dels Monjos, Jordi Girona, va exposar a la Delegada la problemàtica per desencallar la construcció del nou menjador i la sala de calderes de l’escola Doctor Samaranch i l’estat de les converses amb Adigsa per la cessió dels baixos del nou edifici d’habitatges per la gent gran que s’està construint a la plaça de la Pau.

Des del consistori consideren imprescindible que aquest espai sigui un Centre de Dia que pugui donar suport als usuaris dels habitatges per a la gent gran que hi haurà a sobre i també a la resta de veïns del municipi. En aquest sentit es va demanar la intercessió de la Delegada per tal que la Generalitat prengui consciència que aquest centre es necessari com a valor afegit dels pisos, per les seves funcions d’assistència, control i vigilància, fonamentals com per la tasca assistencial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: