Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els carrers i la mobilitat van ser els temes principals de les intervencions dels veïns de la Barceloneta que es van reunir amb l’alcalde

L’alcalde de Vilafranca continuava ahir la ronda de visites als diferents barris de la vila que està duent a terme en els darrers dies, per conèixer sobre el terreny la problemàtica de cada zona de la ciutat.

Les visites de la delegació municipal es fan al llarg del dia amb l’acompanyament dels representants de l’associació de veïns, i finalitzen a les vuit del vespre amb una reunió al local de l’associació, amb els veïns en general.<br />Ahir va ser el torn de la Barceloneta-Sant Magí. En el transcurs de la trobada van sorgir alguns temes de preocupació veïnal puntuals, gairebé sempre relacionats amb la via pública, ja sigui pel manteniment dels carrers com per temes de mobilitat.<br />El president de l’associació de veïns de la Barceloneta , Diego Teruel, destaca que malgrat els esforços municipals per resoldre els problemes sempre hi ha reivindicacions a fer.

D’altra banda l’alcalde de Vilafranca va fer una exposició als veïns destacant els principals reptes que afronta la ciutat i que tenen incidència amb el barri. En concret es va referir a les obres de cobriment de les vies, que ampliaran l’espai públic del barri i milloraran la mobilitat.

Una altra de les preocupacions que li van fer arribar a l’alcalde els veïns de la Barceloneta és la resolució final de les obres de cobertura de les vies i la seva futura urbanització.<br />Avui la visita de l’alcalde es fa al barri de Sant Julià i a les vuit d’aquest vespre està prevista la reunió amb el veïnat al local de la plaça de la Sardana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: