Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El periodista de RTV Vilafranca Jaume Recasens arriba a la final del concurs “Els 25” de TV3

El periodista de Ràdio i Televisió de Vilafranca Jaume Recasens arriba a la final del concurs “Els 25” de TV3. Recasens és el primer finalista d’aquest concurs que busca l’espectador que més coneix la cadena autonòmica.<br />

<br />En cada edició del programa, vint-i-cinc concursants competeixen per demostrar que són l’espectador que més en sap sobre TV3. Dels 25 concursants de cada programa el millor guanya 6.000 euros i es classifica per a la Gran Final. Ahir al vespre tenia lloc una les eliminatòries, en la qual participava el periodista sadurninenc Jaume Recasens. Va resultar ser el guanyador i es converteix així en el primer finalista del programa especial, que premiarà amb 60.000 euros la persona que encerti més respostes.<br />Recasens, de 26 anys, és el presentador dels informatius del cap de setmana de Vilafranca Televisió<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: