Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU demanarà al Parlament que es pronunciï sobre l’àmbit de Planificació Territorial del Penedès i el batxillerat nocturn a Vilafranca

El diputat nacionalista, Joan Raventós, ha anunciat dues iniciatives que desenvoluparà el grup parlamentari de CiU, respecte al Penedès.

En primer lloc el diputat vilafranquí ha qualificat de greu incompliment la manca de resolució del departament de política territorial , respecte a un mandat del Parlament , per la constitució d’un àmbit de planificació territorial de les comarques del Penedès, Garraf i Anoia.<br />Per aquest motiu Raventós diu que CiU ha agafat la iniciativa i ha traslladat a la resta de grups parlamentaris, favorables a la Vegueria Penedès, la proposta de desenvolupar una proposició legislativa.

Raventós ha mostrat la seva confiança que es pugui rebre el recolsament suficient per aprovar en el parlament aquest acord.<br />D’altra banda el diputat convergent també s’ha referit al batxillerat nocturn, que la Generalitat ha decidit suprimir, de cop i volta, de l’institut Eugeni d’Ors de Vilafranca. Joan Raventós també presentarà una proposició no de llei al parlament per tal de reclamar a la Generalitat que es mantingui el batxillerat, si més no el temps que sol.licita el mateix institut.

CiU ha presentat aquesta proposta de resolució perquè considera que el batxillerat nocturn està plenament consolidat a Vilafranca, des de l’any 1973.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: