Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Biel Perelló porta l’humor a En Veu Alta

El guionista Biel Perelló porta l’humor i l’absurd al festival de narracions per a adults En Veu Alta. La sessió tenia lloc dimarts a la nit a les instal·lacions de l’Espai de Formació i Iniciatives Teatrals del Casal.<br />

La sessió va crear molta expectativa i la sala estava plena de gom a gom. Probablement era el títol el que captava l’atenció. Es titulava “Històries del conill intergal·làctic que perseguia una pastanaga dissident per la quarta dimensió. El guionista Biel Perelló, sol davant del públic, era l’encarregat d’oferir als assistents el seu estudi minuciós i detallat dels components dels contes, dels seus personatges i les seves ubicacions.<br />A l’entrevista anterior a la sessió, però, Perelló comentava que el que volia fer era parlar del futur de la humanitat.<br /><br />Les històries de Perelló, que juguen amb l’absurd i la improvisació, van fer riure els assistents a aquesta nova sessió del festival de narracions per a adults En Veu Alta que continua durant els propers dies a Vilafranca i a altres indrets de la comarca.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: