Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una vintena d’obres han participat als Premis Literaris dels Monjos

Dimarts passat va tenir lloc a La Biblioteca dels Monjos l’acte d’entrega dels premis literaris Sant Jordi, amb la presència de l’alcalde Jordi Girona.

<br />Els premis d’enguany, que van ser convocats per l’equipament juvenil Tangram, La Biblioteca i l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, van comptar amb un jurat format per membres relacionats amb el món de la cultura i la literatura.<br />Es van presentar un total de 20 obres, de les quals 6 eren microrrelats, 1 a la categoria B de prosa, 7 de la categoria C de prosa i 5 poesies. <br />El premi de la categoria A de microrrelats ha estat per Laura Porta, el <br />premi categoria B de prosa per Vanessa Bujaldan, el de poesia se l’ha endut Maria Soldan, el premi categoria C de prosa ha estat per Ivan Gómez i finalment, Albert Carrasco ha guanyat el premi de poesia.

<br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: