Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una trentena d’il·lustradors han dibuixat un centenar de contes

Una trentena d’il·lustradors han dibuixat en directe un centenar de contes que els nens i nenes de les escoles de la comarca i els esplais van fer ahir a la tarda. Era la vuitena Festa del Tastacontes.

Des de l’any 2000, pels volts de Sant Jordi, el carrer de la Font es converteix en un espai màgic, on un bon grapat d’il·lustradors creen les imatges dels contes que prèviament han treballat els infants. Són una trentena d’il·lustradors els que es van donar cita tota la tarda d’ahir, en la festa del tastacontes. Després de la festa, els dibuixos estaran exposats durant la setmana següent a la sala dels Trinitaris del mateix carrer de la Font, perquè d’aquesta manera tothom podrà gaudir del centenar de contes que s’han dibuixat. Alhora en aquesta festa hi va haver música de jazz en viu, taller de roses i punts de llibre de paper. A tot això s’hi va afegir la ballada del gegant Zug i els caps grossos del Zig Zag.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: