Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Trànsit Dansa estrena al Vinseum tres solos basats en dones de Shakespeare

L’espectacle ha estat creat per al cicle Dionísies que pretén posar en comú diferents activitats creatives amb el món del vi d’una forma festiva.

<br />Demà, la Companyia Trànsit Dansa presenta “Dones de Shakespeare”,  on la passió encesa pel vi ens aproparà, a través de la dansa, a tres personatges femenins inspirats en el dramaturg anglès.<br />A partir de la immensa galeria de personatges femenins que desfilen per les obres de Shakespeare, Trànsit Dansa ha creat un espectacle de dansa intimista per donar una visió d’aquestes dones.<br />Així, tenim a Isabella de l’obra “Mesura per mesura”, que és la donzella casta i pura que ha de lliurar-se al rei per evitar la mort del seu germà, a Catarina de “La feréstega domada” i finalment a Miranda de “La tempesta”, que recrea la nena que conviu amb un món irreal.<br />L’espectacle s’estructura en 3 solos en què les ballarines mostren l’univers essencial del personatge, creant una atmosfera particular que els fa totalment diferents i independents. <br />A més, per primera vegada, la directora de Trànsit Dansa, Maria Rovira, introdueix altres recursos com ella mateixa explicava al magazín La Plaça. A més, cada ballarina serà abordada en un moment de la dansa per Dionís, que les embriagarà.<br />Maria Rovira, que ha celebrat 20 anys de creació artística acompanyada per la seva companyia, és Premi Nacional de Dansa i compta con un reconegut prestigi tant nacional com internacional.<br />L’any passat, Rovira i la seva companyia ja van participar al cicle Dionísies. En una entrevista a La Plaça ens comentava què li aporta la seva participació.

L’espectacle Dones de Shakespeare s’estrena aquest dissabte, a les 10 de la nit, a la Capella de Vinseum. L’activitat costa 4 euros.<br />Dionísies es clou el 14 de juny amb un espectacle de trapezi i flamenc a càrrec de la Companyia Las Lagartas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: