Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrents podria deixar l’alcaldia de Torrelles

Erasme Torrents deixarà l’alcaldia de Torrelles de Foix. Fonts del govern municipal han confirmat el rumor sobre la decisió de l’alcalde de plegar per motius professionals.<br />

<br />L’alcalde de Torrelles de Foix, el convergent Erasme Torrents, podria deixar el càrrec en les properes setmanes. Fonts del govern del municipi han confirmat a Ràdio i Televisió de Vilafranca que Torrents abandonarà l’alcaldia per motius professionals. En qualsevol cas, la decisió encara no ha estat comunicada oficialment i caldrà esperar als propers dies.<br />Jaume Brichs, segon de la llista de Convergència i Unió a Torrelles de Foix és la persona que s’apunta com a possible successor de Torrents.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: