Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelavit aposta per reduir l’ús de bosses de plàstic

Amb el suport del Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès-Garraf i l’Agència de Residus de Catalunya,  l’ajuntament de Torrelavit ha posat en marxa la campanya de prevenció de residus municipals “Menys Residus és Més Vida!”.

<br />La campanya té per objectiu reduir els residus que generen les nostres activitats quotidianes i convida a adoptar un seguit d’hàbits que milloraran el nostre entorn natural i la nostra qualitat de vida.

<br />Aquesta setmana, l’ajuntament de Torrelavit està repartint pels domicilis del municipi una bossa de roba per anar a comprar, juntament amb una carta i un tríptic informatiu amb propostes per ser més responsables amb el medi ambient i generar menys residus a les nostres llars.

<br />A partir de dilluns, aquells que vagin a comprar amb aquestes bosses de roba o amb cabàs o carretó seran obsequiats amb butlletes que cal que guardar per aconseguir carmanyoles, en una primera promoció, i cabassos, en una segona. <br />A més, del 25 de juny al 6 de juliol, al vestíbul del Casal de Cultura, es podrà visitar una exposició informativa i està previst que es realitzi un taller de joguines amb materials reciclats destinat als infants.

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: