Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní organitza actes amb motiu del Dia Internacional de la Salut de les Dones

Una exposició, tres tallers, la projecció d’una pel·lícula i una xerrada formen el conjunt d’actes de la programació que ha organitzat la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Sadurní amb motiu del Dia Internacional de la Salut a les Dones.

<br />L’estrena de les activitats té lloc demà a les 7 de la tarda amb la inauguració, al Casal d’Entitats, de l’exposició fotogràfica “Retrat d’un escàndol universal de drets humans”, un recull de fotografies on es mostren diverses realitats en que els drets humans de les dones són escandalosament trepitjats.

<br />Dijous, el Casal d’Entitats acollirà el taller “Dones i Salut: espais de participació”, a càrrec de la psicòloga clínica i psicoanalista Claudia Truzzoli. Aquest és un acte obert a tothom en el qual hi col·labora l’Institut Català de les Dones.  <br />Aquest dijous mateix, 29 de maig, i organitzat per l’Associació de Dones de Sant Sadurní també tindrà lloc un taller sobre plantes remeieres, que ja té les places cobertes.

<br />El 4 de juny tindrà lloc un altre taller que porta per títol “Esport i dones: prevenció i cura”, que mostrarà diverses pràctiques esportives a dins de la piscina.<br />D’altra banda, el Fòrum de Dones Progressistes ha programat per al 5 de juny al vespre una sessió de cine-fòrum amb la pel·lícula “Lejos de ella”, que aborda la temàtica de l’Alzheimer.

Finalment, el 6 de juny es farà una xerrada debat sobre els drets de les dones, a càrrec de l’advocada brasilera Valdênia Aparecida, que parlarà de les seves experiències reivindicatives al Brasil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: