Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

RTV Vilafranca a les fires de maig

RTV Vilafranca aprofita la seva presència a les fires per distribuir gratuitament el DVD dels 25 anys de Ràdio Vilafranca i per iniciar una campanya de publicitat en la que s’ofereixen anuncis gratuïts.

Les fires, que han obert portes a les 10 d’aquest matí,  se celebren aquest cap de setmana. presenten una  mostra comercial amb 276 estands de 197 expositors que ocupen 16.500 m2 del recinte firal.  

<br />És un moment oportú per tal de difoncre les novetats i ofertes del sector comercial i per a RTV Vilafranca és també sempre un moment àlgid per tal de presentar novetats.<br />En aquesta ocasió s’obsequia a tots els visitants de l’estand de fires amb el DVD que s’ha editat sobre els 25 anys de Ràdio Vilafranca. No es tracta només d’un producte commemoratiu de l’aniversari, que es va celebrar l’any passat, sinó que també ofereix uns interessants documents, en forma de 4 reportatges informatius.<br />El primer, que l’ha editat el cap tècnic de Vilafranca TV, Jordi Morgades  mostra l’activitat del dia a dia de la gent que treballa o col.labora a Ràdio Vilafranca.<br /><br />D’altra banda el DVD també recull la història de l’altre mitjà de comunicació municipal, Vilafranca TV. Aquest reportage ha estat editat per el periodista Carles Gala, i repassa la evolució de Layret TV a Vilafranca TV.<br /><br />Els altres dos reportatges són reculls històrics i cronològics dels darrers 25 anys d’història de Vilafranca.<br />Del DVD se n’han editat 6000 exemplars i es regala a totes les persones que ho demanin a l’estand de les fires, fins que s’esgotin les existències.<br />D’altra banda Vilafranca TV aprofita també les fires de maig per tal de difondre una impactant campanya de publicitat, en la que s’ofereixen anuncis gratuïts als anunciants.<br />L’oferta fa un escalat de contractes en la que a mesura que s’incrementa el nombre de publicitat contractada augmenten els anuncis gratuïts.<br /><br />El cap de publicitat de RTV Vilafranca, Pep Vergés, assenyala que l’objectiu és difondre la publicitat televisiva entre les empreses del Penedès.<br /><br />Les fires també presenten tot un seguit d’activitats lúdiques i culturals que tenen lloc en el mateix recinte. A més, com a novetat hi ha un espai, la Plaça Gastronòmica del Penedès, on els vins i la gastronomia basada en els productes del Penedès es promocionen activament amb degustacions per al públic assistent. <br />Cal afegir a tota aquesta oferta, els més de 8.000 m2 destinats a atraccions i parades de venda ambulant, situats a l’entrada del recinte firal, i diferents espais habilitats per aparcament amb una capacitat per a uns 3.000 vehicles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: