Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova campanya d’adhesió d’empreses al sistema arbitral de consum de Vilafranca

La Junta Arbitral de Consum de Vilafranca està portant a terme una nova campanya  dirigida a una selecció d’empreses que subministren productes i serveis a l’Ajuntament, per oferir-los la possibilitat d’adherir-se al sistema arbitral de consum.

Aquest sistema permet solucionar, de manera ràpida i gratuïta, els possibles conflictes que puguin sorgir entre les empreses i els seus clients, com a conseqüència d’una relació de consum.<br />A fi d’aconseguir l’excel·lència en els productes i serveis que les empreses de Vilafranca posen a disposició dels ciutadans i ciutadanes, la Junta Arbitral de Consum, juntament amb el Servei de Compres de l’Ajuntament, han decidit incentivar les empreses, comerços i professionals perquè facilitin voluntàriament l’accés a la justícia a les persones consumidores, mitjançant la formalització de l’oferta pública d’adhesió. <br />Per tal d’explicar el funcionament del sistema arbitral, la implantació que té a Vilafranca i els avantatges que suposa l’adhesió, el proper 4 de juny se celebrarà una xerrada-col·loqui, amb la col·laboració del Servei de Salut Pública i Consum de la Diputació. Serà a partir de les 3 i fins a 2/4 de 5 de la tarda, al Patronat Municipal de Comerç i Turisme, al carrer de la Fruita, núm. 13.<br />A més, les empreses seleccionades rebran la visita d’una informadora de la Junta Arbitral, la qual els facilitarà tots els tràmits. A Vilafranca ja hi ha 837 establiments que s’han adherit voluntàriament a aquest sistema.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: