Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les preinscripcions al Casal d’Estiu de Vilafranca comencen amb força

Les cues en el primer dia de preinscripcions han passat a la història perquè ja no preval l’ordre d’ inscripció, però tot i així ahir, en el primer dia, es van registrar un centenar de sol·licituds.

El responsable de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, Argemí Curto, ha explicat al magazín La Plaça que de forma esglaonada van preinscriure un terç de les 300 places disponibles. D’aquestes preinscripcions només 15 van arribar per Internet, però Curto preveu que aquesta modalitat augmentarà.<br /> <br />Les preinscripcions acaben dilluns vinent i es poden fer desplaçant-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l’ajuntament de Vilafranca, de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 del migdia i de 2/4 de 5 a 7 de la tarda, excepte els divendres que només treballen de 2/4 de 9 del matí a les 2 del migdia, o també bé a través del web municipal.<br />Aquells que facin la preinscripció per Internet, rebran un e-mail de confirmació al cap de 48 hores, com explica Curto.

En total, s’ofereixen 300 places per a infants empadronats a Vilafranca. Si hi ha més sol·licituds que places disponibles es farà un sorteig.El llistat d’admesos es publicarà al web de l’ajuntament de Vilafranca i a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a partir del 28 de maig.

El Casal d’Estiu està pensat per a infants de 3 a 13 anys i tindrà lloc entre el dia 1 i el 25 de juliol, de 9 a 2 del migdia. També es contempla oferir un servei de menjador a l’Estalella Graells, però està supeditat al fet que hi hagi un mínim de 30 sol·licituds diàries. L’any passat no va tirar endavant.<br />Els infants poden inscriure’s per les quatre setmanes senceres (de l’1 al 25 de juliol), la primera quinzena (de l’1 a l’11 de juliol) o la segona quinzena (del 14 al 25 de juliol). El cost oscil·la entre els 137 euros que valen les 4 setmanes i els 75 euros d’una quinzena.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: