Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La recollida porta a porta es modifica coincidint amb les festes dels Barris a Sant Sadurní

Amb motiu de les Festes dels Barris, del 22 al 28 de maig l’horari de recollida porta a porta s’avançarà a les 9 del vespre, però només pels habitatges que aquell dia estiguin celebrant la festa del seu barri.

Això vol dir que aquesta modificació afectarà dijous a la plaça de l’Ajuntament, divendres al barri Sant Antoni, dissabte al barri Montserrat, diumenge el barri de l’Església, dilluns al barri Diputació, dimarts al barri Cavallers i dimecres al barri del Raval. <br />Pel que fa als veïns i comerciants dels carrers de l’Església, Fontanilles i plaça del Mn. Salvans, degut a l’engalanament amb catifes de flors, el dissabte 24 i diumenge 25 de maig no serà possible recollir porta a porta les deixalles. Per aquest motiu s’instal·laran temporalment contenidors per a la matèria orgànica al carrer Mn. Ullastre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: