Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Biblioteca Torras i Bages edita la guia de Col.lecció Local del 2007 amb totes les noves adquisicions

Com cada any, la biblioteca de Vilafranca edita la guia de Col·lecció Local que conté tots els llibres i documents de temàtica o autoria vilafranquina i de l’Alt Penedès que ha anat adquirint durant l’any anterior. Cada any entren a la Torras i Bages una mitjana de 130 documents, segons ha explicat al magazín La Plaça la seva directora, Montse Cantí.

Amb més de 5.000 documents, la Col·lecció Local és la secció de la biblioteca formada pel conjunt de llibres, CD’s, vídeos, revistes o cartells relacionats amb l’àrea geogràfica de Vilafranca i l’Alt Penedès, amb l’ objectiu de recollir tots els materials que poden ser útils per al seu estudi.<br />La Guia presenta totes les novetats, ordenades temàticament, igual que a les prestatgeries de la Torras i Bages. Des d’obres generals a religió, passant per literatura, història o també enregistraments sonors.

La guia de Col·lecció Local de la Torras i Bages s’ha distribuït entre les entitats i municipis de la comarca i també està a la disposició dels usuaris de la biblioteca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: