Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Incendi a una nau de Sant Pere Molanta

Aquesta matinada s’ha produït un incendi en una nau de desballestament de vehicles a Sant Pere Molanta. Els Mossos d’Esquedra investiguen els fets.

<br />Els Bombers de la Generalitat rebien poc després de la mitjanit l’avís d’un incendi a una nau de desballestament de vehicles a Sant Pere Molanta. <br />El foc ha afectat greument l’estructura d’una nau de 1.000 m2, situada a l’Avinguda Mare de Deu del Vinyet al polígon de Sant Pere Molanta, al terme municipal d’Olèrdola. En l’incendi han cremat tots els vehicles, la maquinària i els pneumàtics de l’interior. El foc ha afectat la paret mitgera d’una altra nau on s’hi emmagatzema escòria metàl·lica. Finalment, el fum ha afectat lleument un concessionari contigu. &nbsp;

<br />L’incendi ha estat estabilitzat a les dos quarts de cinc de la matinada i s’ha controlat finalment poc després d’un quart de vuit del matí. Però els Bombers seguien a la zona perquè la nau podia esfondrar-se.<br /><br />En total hi han treballat 14 dotacions de Bombers. Els mossos d’esquadra estan investigant ara les causes de l’incendi perquè no es descarta que hagi pogut ser provocat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: