Diumenge, 2 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els articles de la Festa Major 2008 veuen la llum

Els administradors de la Festa Major 2008 fan una aposta forta per la mercadotècnia oferint una gran varietat de productes per a tot tipus de públics. Les samarretes i la resta d’articles es presentaven ahir al vespre a la Casa de la Festa Major.

<br />Els administradors de la Festa major 2008 i la dissenyadora Agnès Simón han fet una aposta decidida pels productes de mercadotècnia que es començaran a vendre durant aquestes fires de maig. A banda de les samarretes, que aquest any són completament diferents, s’han fet xapes que representen els balls de la festa major, pitets pels més petits, tasses que simbolitzen les colles castelleres, tovallons amb les siluetes dels músics, vanos amb les figures de la moixiganga i polos. Tots aquests productes tenen en comú una imatge alegre i plena de color, tal com explica la responsable de la imatge gràfica de la Festa Major 2008 Agnès Simón.<br />Simón està especialment contenta amb les samarretes perquè ha buscat una innovació total respecte altres anys. Han jugat amb diversos tipus de roba i els models són diferents. Les de noi deixen intuir la cara del capgròs Humbert i, les de noia, la de la Roseta. Les de nen petit porten la imatge del Drac de Vilafranca.

Els administradors de la festa major 2008 començaran a comercialitzar tots aquests productes al seu estand de les fires de maig aquest mateix cap de setmana. Per qui es vulgui fer amb un bon nombre d’articles, també s’han preparat bosses i sobre que ha cedit l’empresa Oliver Rueda. L’administradora Teresa Cuscó també recordava que a l’estand de fires es començaran a repartir les butlletes d’inscripció per a la festa major dels petits.<br />Els administradors estan buscant, amb l’ajut d’Agnès Simón, que la festa major es vagi fent sentir des de ben aviat a la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: