Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vinseum acomiada l’activitat "Fer dissabte al Museu" amb un taller de construcció d’instruments

Aquest dissabte a les 11 del matí, en la programació de “Fer dissabtes al Museu”, VINSEUM ofereix una activitat conduïda pel mestre, músic i animador Miqui Giménez.

<br />L’objectiu és construir instruments musicals a partir de plaques de cava, canyes i altres materials que es poden trobar a la vinya, donant-los una nova utilitat. <br />En una entrevista al magazín La Plaça, Miqui Giménez ha explicat que amb l’ajuda dels adults que acompanyen els infants faran nunuts, espantaguatlles o xiulets. Instruments musicals que ell qualifica de “joguinetes sonores”, que després es podran continuar utilitzant a casa.

Primer, els participants al taller gaudiran de l’art de crear i després, un cop construïts els instruments,  els disfrutaran tot acompanyant en Miqui Giménez a la guitarra i aprenent algunes cançons de vi i taverna.

Així, grans i petits cantaran plegats cançons com El bon vi, La Comara, o Els esclops d’en Pau. <br />Aquest darrer “Fer dissabte al Museu” està adreçat a infants de 6 a 12 anys i per participar-hi cal una inscripció prèvia. El preu és de 3€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: