Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pilar de Vuit lliura els premis del setè concurs de pintura Ciutat de Vilafranca

El lliurament es va fer en el transcurs d’un dinar de germanor de l’associació que va comptar amb la presència de més de 130 persones.

<br />L’associació de vídues, jubilats i mestresses de casa el Pilar de Vuit va celebrar ahir un dinar de germanor a l’Hotel Pere III en el qual van participar més de 130 persones entre associats i participants del concurs de pintura Ciutat de Vilafranca. El dinar va servir per homenatjar una de les sòcies més antigues del Pilar de Vuit i per lliurar els premis de la setena edició del concurs de pintura.

Sílvia Arniches de Vilafranca, amb l’obra titulada “Primavera penedesenca”, va ser la guanyadora del primer premi. L’artista estava molt il·lusionada per haver guanyat. Arniches acostuma a pintar el que anomena petits racons de natura, per intentar mostrar la complexitat d’aquesta. En aquest cas va pintar un paisatge penedesenc.

D’altra banda, el segon premi era per Amadeo Satorra de Sant Joan de Mediona i, el tercer, per a Yolanda Urango de Manresa. També es va concedir un accèssit per tema vitivinícola a Clara Gràcia de Barcelona.

La presidenta d’El Pilar de Vuit Fina Milà destacava durant el dinar l’alta participació del concurs, sobretot en la categoria infantil.<br /><br />Pel que fa a la categoria infantil A el primer premi és per Éric Bermúdez de La Múnia, amb l’obra Família d’ànecs grocs. El segon premi ha estat per Aina Lino de Vilafranca i el tercer per Sara Cuscó. A la categoria infantil B el guanyador del primer premi ha estat per Míriam Díaz de Pacs amb l’obra El camp. El segon premi se l’ha endut Ariadna Ríos de Santa Fe i el tercer Marc Sadurní de Vilafranca. Finalment en la categoria infantil C el guanyador ha estat Arnau Bolet de Castellví de la Marca amb l’obra Blanc i negre. El segon premi ha estat per Paula Carnero de Vilafranca i el tercer per Oriol Ferret, també de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: