Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El conseller d’Educació inaugurarà les noves instal.lacions de l’escola de La Beguda Alta

Aquest dijous, el conseller d’Educació, Ernest Maragall, inaugurarà les noves instal·lacions de l’Escola de La Beguda Alta juntament amb els alcaldes dels tres municipis dels quals depén aquest nucli: el batlle de Sant Llorenç d’Hortons, Carles Baiget, el de Masquefa, Xavier Boquete, i el de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell. L’acte simbòlic d’inauguració es celebrarà a les 4 de la tarda al recinte al centre.

<br />Els 75 alumnes i 9 docents del centre ja es van traslladar al nou edifici el passat mes d’abril.<br />El nou equipament del CEIP Francesc Mata i Sanghés està edificat sobre uns terrenys que va cedir gratuïtament l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons i consta de dues plantes, a partir de les quals es distribueixen les aules i els espais especialitzats. El primer pis disposa de 6 aules i les sales especialitzades per fer classes de plàstica, informàtica i música.

<br />La planta baixa disposa de la biblioteca, el menjador i la cuina i 3 aules pels alumnes d’educació infantil. També la sala de psicomotricitat, a més dels espais destinats a secretaria, consergeria i sala de professors, i els despatxos de l’equip directiu i de l’AMPA. A més, el nou centre està envoltat d’una pista poliesportiva a l’aire lliure perquè els alumnes hi puguin fer activitats físiques o de lleure, i una sala polivalent dedicada a múltiples usos com ara gimnàs o sala d’actes.

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: