Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El carrer de Cal Bolet reobrirà al trànsit entre avui i demà

Arran de l’esfondrament produït a la calçada a la cruïlla del carrer de Cal Bolet amb el passeig de Rafael Soler i la plaça Creu de Santa Digna, des<br />d’ahir al matí s’ha desplaçat el pas dels vianants i la calçada dels vehicles, per tal de permetre els treballs de reparació en l’àrea afectada.

<br />Aquest desviament afecta també les línies 1 i 3 del Bus Urbà, que han de fer una ruta alternativa que dóna lloc a un retard en l’hora de pas per les parades, si bé es manté el servei en totes les parades. <br />Els treballs de reparació de l’esvoranc està previst que es puguin enllestir entre avui i demà i a continuació, es podria reobrir al trànsit el carrer de Cal Bolet segons informa l’ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: