Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 19 de juny acaba el termini per presentar obres al II Cinefília

El Servei de Joventut de l’Ajuntament dels Monjos i l’entitat Cinefília organitzen per segona vegada el concurs de curtmetratges Cinefília, que està obert a tothom que sigui major de 12 anys.

<br />Cada autor pot presentar una pel·lícula en format DVD. El tema és lliure però l’organització no admetrà obres amb contingut de caire comercial, publicitari o que pugui ser ofensiu. La durada màxima és de 10 minuts i en la categoria del Curtminut, per a obres gravades exclusivament amb mòbil, el límit màxim de temps és un minut.<br />Les obres s’han de lliurar abans del 20 de juny i el lliurament de premis es farà el diumenge 29 de juny, a les 7 de la tarda a la Masia Mas Catarro. <br />El premi Cinefílic està dotat amb 400 euros, mentre que el Curtminut: reparteix 200 euros en dues categories: De 12 a 17 anys opten a un val de 60 euros i de 18 a 25 anys poden guanyar 140 euros. Finalment, el premi Veu del públic donarà 200 euros.<br />Els curts es poden enviar o portar a l’Equipament juvenil Tangram, al carrer Berenguer número 1 de Santa Margarida i els Monjos.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: