Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Saldoni de Sant Pau d’Ordal surt recomanat a la prestigiosa Guia Michelin 2008

La particularitat i l’alta qualitat culinària ha fet d’aquest petit restaurant de Sant Pau d’Ordal una referència de la cuina penedesenca i ha merescut el reconeixement de la prestigiosa Guia Michelin 2008, que en la darrera edició l’ha inclòs entre les seves pàgines com a restaurant recomanat.

<br />La Guia Michelin en destaca la feina ben feta i la cura en tots els detalls, tant en els plats com en el servei i els espais. A més d’aquesta referència a la coneguda guia vermella, Cal Saldoni també ha estat reconegut per la Guia Gourmetour en les edicions 2007 i  2008.

<br />Cal Saldoni es troba situat a Sant Pau d’Ordal, al cor del Penedès, i va començar la seva trajectòria el 1982, primer com a una típica braseria de poble, però amb el canvi generacional va evolucionar i crear un concepte innovador, basat en les antigues tradicions gastronòmiques.

<br />Alguns dels seus plats estrella són els ous amb fetge fresc d’ànec i reducció de moscatell, la crema de manxego amb gambes i bolets o el cruixent de garrí al forn. També destaca la carta de vins amb més de 200 referències de vins i caves.

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: