Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un maridatge entre gastronomia i vins del Penedès constata les possibilitats enoturístiques que ofereix la nostra comarca

Ahir al migdia el celler de Can Ràfols dels Caus va acollir la primera experiència conjunta entre dues organitzacions que treballen per la promoció dels productes de qualitat de la comarca.

El Penedès Fogons i Qalidès-Terrers del Penedès van presentar el primer dinar de primavera, davant d’una representació de la premsa gastronòmica de Barcelona. El president de Qalidès, Joan Huguet, explicava que el desig de conservar el Penedès tal i com el coneixem és el que ha unit les dues entitats en aquesta activitat. Per la seva part el president de Penedès Fogons, Ton Mata, insistia també en l’aposta per transmetre qualitat en el territori.Primer es va oferir un tast comentat de vins blancs, per part dels mateixos responsables de les bodegues Jané Ventura i Albet i Noya.Desprès van ser els xefs dels restaurants de Penedès Fogons els qui van explicar els plats escollits, per acabar a la taula amb un comentari dels vins que acompanyaven cada plat.<br />Penedès Fogons és un col.lectiu de 5 restaurants compromesos amb el territori i amb els valors enogastronòmics del Penedès, que té com a objectiu promocionar la gastronomia de la comarca i els seus productes autòctons. D’altra banda Qalidès-Terrers del Penedès és una associació que agrupa nou cellers elaboradors del Penedès que comparteixen una mateixa filosofia en els seus vins de finca i que expressen la necessitat de fer recerca per la qualitat i respecte per l’entorn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: