Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de dues centes persones assisteixen a la presentació d’AMPERT

Unes dues centes persones assisteixen a l’acte de presentació de l’associació contra el càncer AMPERT. L’acte tenia lloc al teatre municipal Cal Bolet.

L’acte de presentació es va fer al teatre municipal Cal Bolet davant de més de dues centes persones i va començar amb els parlaments dels responsables de l’associació. Hi van intervenir la presidenta d’AMPERT, la doctora Cati Falo, metge d’oncologia de l’hospital Duran i Reynals, la Merche Martínez, responsable d’oncologia de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, i el Ramon López, president de l’Institut Català d’Oncologia. A més del vice president Joan Ríos.

Els responsables d’AMPERT van explicar que l’associació va començar a caminar al setembre del 2005 en memòria de l’Amparo Pérez Trotonda, que va morir després de lluitar durant sis anys contra la malaltia. També destacaven que AMPERT ha nascut com a una necessitat concreta de fer més per combatre el càncer, una malaltia que afecta cada dia a més persones. La idea de l’associació és sumar esforços per millorar la qualitat de l’atenció donada als pacients oncològics, abarcant les diferents fases de la malaltia: des del suport en el moment del diagnòstic, a facilitar l’administració dels tractaments actius que combaten directament la malaltia, a pal·liar les necessitats que acompanyen i se’n deriven, i per últim a acompanyar el pacient i la família en les fases finals de la malaltia. <br /><br />A banda de la presentació oficial, l’acte que es va fer ahir va tenir una part més festiva que va comptar amb les actuacions de la pianista Montse Ríos, el Grup de Saxos de l’Escola municipal de música i la companyia de teatre Vol Ras. La vetllada va ser conduïda pel locutor de Ràdio Vilafranca Àlex Santamaria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: