Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma per una Vegueria Pròpia satisfeta de la resposta per el sopar de divendres, que ha de tenir un caire clarament reivindicatiu.

Ja fa setmanes que la Plataforma per una Vegueria Pròpia està organitzant aquesta nit de la vegueria, que es farà en dues parts. Una primera a partir de les 7 de la tarda al Fòrum Berguer Balaguer amb un caire més acadèmic; i un segon a partir de les 9 de la nit al Casal amb un sopar amb menú elaborat amb matèria prima dels territoris de la vegueria.

Des de la Plataforma, Fèlix Simón comentava que estaven molt satisfets de la resposta, ja que hi ha confirmades més de 400 persones. Remarcava Simón que s’ha fet insistència davant d’ajuntaments, consells comarcals i grups parlamentaris per tal que assisteixin els màxims representants, ja que la festa té un mercat caire reivindicatiu. Comentava el representant de la Plataforma, que davant l’actual situació en que sembla que no hi ha voluntat del Govern per tirar endavant l’àmbit funcional de planificació, es demanarà que es pugui discutir i votar aquesta qüestió al Ple del Parlament de Catalunya. 

Des de la Plataforma consideren que la importat resposta que han rebut tant de les institucions, món empresarial i entitats és remarcable, però encara més la que han aconseguit per part de força persones a nivell individual que també han volgut participar d’aquesta festa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: