Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Biblioteca de Gelida celebra Sant Jordi fins el 27 d’abril

Una xerrada per aprendre a explicar contes als infants obre aquesta tarda els actes que organitzen conjuntament la Biblioteca Jaume Vila i Pascual, la Regidoria de Cultura i el Patronat Municipal de Cultura. La xerrada es titula “L’art d’explicar contes” i tindrà lloc a les 5 de la tarda, a la sala gran del Centre Cultural.

 

Demà, diada de Sant Jordi, a les 7 de la tarda es farà l’acte de lliurament dels premis literaris La Passera i d’investigació TREC, així com la presentació del centenari del naixement de l’escriptor J.B. Xuriguera. L’acte, que es farà a la sala gran del Centre Cultural, comptarà amb Pau Xuriguera i un repertori musical a càrrec de la pianista Marina Pelfort.

Divendres, a les 6 de la tarda, hi haurà un intercanvi de llibres al carrer Major, a les 7 el Casinet del Centre Cultural acollirà un taller de poesia a càrrec de José Luis Cervera i a les 10 de la nit, Sandra Rossi narrarà contes per adults.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: