Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Aguado lliura dissabte el IX Premi Eduard Vendrell i Baqués d’Enologia i Viticultura a Sant Sadurní

El director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Joan Aguado, acompanyat pel president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella; l’alcaldessa en funcions de Sant Sadurní, Maria Rossell, i el director de l’escola d’enologia i viticultura Mercè Rossell i Doménech, Xavier Puig, lliurarà el IX Premi d’Eduard Vendrell i Baqués d’Enologia i Viticultura dissabte al migdia.

Aquest certamen, convocat per l’INCAVI a través de l’escola d’enologia i viticultura, té l’objectiu d’estimular la formació i la qualificació professional dels joves i donar a conèixer les experiències que es duen a terme per a la millora de la vitivinicultura del Penedès i la seva promoció exterior. Els participants són alumnes de formació professional dels cicles formatius de grau mitjà i superior de les famílies d’activitats agràries, d’indústries alimentàries i comercials, així com de batxillerat.<br />Paral·lelament, a partir de les 10 del matí, l’Escola celebrarà una jornada de portes ofertes per donar a conèixer l’oferta formativa del centre, així com les seves instal·lacions a aquells estudiants i familiars que hi estiguin interessats. A més, després del lliurament dels premis, els alumnes presentaran alguns dels vins que han elaborat durant el seu curs i es farà una degustació.<br />Recordem que l’INCAVI, a través de l’Escola d’Enologia Mercè Rossell Domènech de Sant Sadurní, imparteix els cicles formatius reglats de Tècnic Superior en Indústries Alimentàries, el Tècnic Superior en Gestió Comercial i Màrqueting i el Tècnic Mitjà en Elaboració de vins.

També, en matèria de formació dirigida al sector vitivinícola, l’INCAVI programa cada any diferents cursos especialitzats a les seves seus de Vilafranca del Penedès i de Reus, centrats en viticultura, enologia, màrqueting vitivinícola i enoturisme, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: