Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es consolida i s’amplia el mercat d’intercanvi de roba de l’AMPA de les llars

El tercer mercat d’intercanvi de l’AMPA de les llars municipals consolida la iniciativa i amplia el tipus de productes que s’ofereixen. La tercera edició del mercat tenia lloc ahir al matí al pati de l’Escorxador.

<br />Els nens i nenes petits creixen molt ràpid. La roba i les sabates els queden petites de seguida i, per a moltes famílies, les despeses que s’han d’assumir són molt grans. Per evitar el màxim possible aquesta despesa de diners, l’AMPA de les llars municipals de Vilafranca va organitzar fa tres anys el primer mercat d’intercanvi de roba. Aquesta iniciativa s’ha anat consolidant i ampliant fins a arribar a la seva tercera edició, que tenia lloc durant el matí d’ahir al pati de l’Escorxador.<br />La iniciativa és senzilla i estalvia molts problemes als pares. A més de que fomenta el concepte de l’intercanvi de necessitats. L’interessant d’aquest tipus d’intercanvi és el fet d’aconseguir allò que és necessari per als fills i, a canvi, tenir la possibilitat de desprendre’s de roba i objectes que si bé estan en bon estat ja no són útils; tot plegat sense despesa econòmica.

Aquest any la franja d’edat continuava sent de 0 a 6 anys i el mercat estava obert a tothom que estigués interessat a intercanviar roba, contes i joguines. Els membres de l’AMPA s’encarregaven de fer una revisió dels objectes que arribaven però la majoria estaven en bon estat i podien formar part del mercat sense cap tipus de problema.<br /><br />Com a novetat, aquest any es podrà continuar intercanviant objectes a través de la secció MERCAT del blog de l’AMPA: http://ampallars.blogspot.com/. Aquesta via és especialment pràctica quan es tracta d’intercanviar cotxets o cadiretes pel cotxe, per exemple, perquè els interessats es posen en contacte directament i no han de portar l’objecte fins al mercat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: