Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Joan Cuscó publica un llibre sobre Francesc Pujols

Sota el títol “Francesc Pujols i Morgades: el filòsof heterodox”, Cuscó repassa la biografia i la bibliografia de Pujols a partir de 31 capítols en què va exposant la seva obra tot dialogant amb altres autors que o bé van ser contemporanis seus, o bé se’n sent deutor i continuador o bé hi comparteix complicitats.<br />Cuscó ha parlat d’aquesta línia més conceptual en declaracions a Ràdio Vilafranca.

El llibre ha estat editat per Publicacions de l’Abadia de Montserrat dins la col·lecció Biblioteca Serra d’Or.<br />Francesc Pujols  i Morgades és la cara oposada a Eugeni d’Ors, però com ell es proclamà nét de Vilafranca pels lligams familiars que hi mantingué. En el llibre s’aborda la seva relació estreta amb la cultura vilafranquina i, sobretot, amb la Iª Exposició d’Art del Penedès del 1926 i amb el Museu de Vilafranca. L’autor, el vilafranquí Joan Cuscó, és doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona i s’ha especialitzat en musicologia a la Universidad de Alcalá de Henares.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: