Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de l’Institut Ramon Llull, Josep Bargalló, un dels protagonistes de la setmana cultural de l’Institut Eugeni d’Ors

Aquests dies l’Institut Eugeni d’Ors de Vilafranca està celebrant diverses activitats al voltant de Sant Jordi. Un dels actes principals tenia llloc dimarts 22 d’abril, amb una xerrada que va protagonitzar Josep Bargalló, president de l’Institut Ramon Llull, per parlar sobre la literatura catalana després de Frankfurt.

Bargalló va remarcar que Frankfurt havia servit per col·locar en el mapa Catalunya, i que enguany per Sant Jordi hi havia actes en tres continents, 12 països i 27 ciutats diferents. Des de l’Institut Ramon Llull remarquen que es va sortir de Frankfurt amb normalitat i amb orgull de país. La coordinadora d’activitats extraescolar de l’Institut comentava que han organitzat una gran diversitat de propostes per aquesta setmana, i que s’ha comptat amb una gran participació dels mateixos alumnes del centre, prop d’una cinquantena.

Els actes d’aquesta setmana acaben avui, amb el lliurament dels premis de Sant Jordi. Les activitats que s’han organitzat s’han centrat majoritàriament al voltant del mon de la cultura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: