Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Bodega Waltraud”, vol ser una clara aposta per el disseny ecològic de cara a la vinificació i criança de vins de Finca de Torres.

Aquest nou edifici, que es troba dins del recinte de Torres a Pacs, servirà per a la criança dels vins de finca procedents de les denominacions Penedès i Conca de Barberà, concretament Fransola, Milmanda, Mas Borràs, Mas Plana, Grans Muralles i Reserva Real.

El disseny ha anat a càrrec de l’arquitecte Javier Barba, i s’ha buscat integrar tot el conjunt en el paisatge penedesenc. Així per exemple la vegetació amb que s’ha decorat l’edificació és de clima sec, amb el consegüent estalvi d’aigua; i a més s’ha estès una capa de sorra blanca on està plantada, com a símbol per lluitar contra l’escalfament del planeta ja que reflecteixen la llum solar.<br /> L’interior de l’edifici no només compta amb la zona d’elaboració dels vins, sinó que també disposa de diferents sales per a la celebració d’actes. Aquest edifici formarà part també de les visita a la bodega , amb un nou espectacle multimedia d’imatge i so que mostrarà el camí que se segueix per elaborar els vins de finca.<br /> El cost d’aquesta obra és aproximadament de 12 milions d’€, i l’edifici s’estructura en tres nivells. Un primer nivell subterrani en que hi ha les barriques de vi, amb una capacitat de 3.000 unitats. El segon nivell, amb un claustre al voltant del qual hi ha distribuïts els vins de finca. La última planta és la que acull la sala de cates i el museu, i s’alça emergent en el paisatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: