Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Maria s’ha omplert per assistir a la missa pasqual que ha presidit el bisbe Agustí Cortés

En el calendari cristià, el diumenge de Pasqua com avui se celebra la que es coneix com a Pasqua de Resurrecció, és a dir, la resurrecció de Jesucrist tres dies després de morir clavat a la creu.

Des d’un punt de vista de la Fe, és la festa més important del cristianisme, tot i que popularment se celebra amb molta més intensitat el Nadal. La Basílica de Santa Maria s’ha omplert de feligresos per assistir a aquesta missa de Pasqua, que ha presidit el bisbe de Sant Feliu. Agustí Cortés parla d’un dia de plena felicitat entre els catòlics. Un dia com avui, diumenge de Pasqua culmina la Setmana Santa, set dies de celebracions relacionades amb els últims dies de la vida de Jesús.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: