Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola tira endavant una campanya d’educació ambiental per reforçar el porta a porta

Avui comencen a Moja les primeres visites als domicilis del municipi que inclou la nova campanya d’educació ambiental per reforçar la correcta aplicació de la recollida selectiva de la fracció orgànica, a través del sistema porta a porta.

Després d’un any i mig d’implantació del porta a porta a Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta, el Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès-Garraf creu oportú mantenir el nivell actual de recuperació del 85% i reforçar el missatge transmès entre la població al començament de la implantació del sistema. Alhora, també es persegueix arribar als nous veïns instal·lats en els tres nuclis per a introduir-los en aquesta dinàmica.

A Moja les visites porta a porta als domicilis es faran fins el 15 de març. A Sant Miquel, estan previstes del 13 al 18 de març i a Sant Pere Molanta del 19 al 26. A més a més, es visitaran els grans productors distribuïts pel terme municipal.

Durant la campanya s’aprofitarà per fer una enquesta als veïns per conèixer el grau de satisfacció del servei i per reforçar aspectes com el funcionament de les àrees d’emergència.

Les dues informadores ambientals encarregades de fer les visites explicatives als domicilis també lliuraran gratuïtament, a cada llar, paquets de bosses compostables.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: