Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola ha habilitat quatre noves zones d’aparcament públic i gratuït

Abans d’acabar aquest mes de març, Olèrdola disposarà de quatre noves zones d’aparcament públic, gratuït, ben senyalitzat i asfaltat. Els treballs de preparació dels terrenys ja s’han completat i es preveu que el conjunt de la intervenció finalitzi abans de setmana santa.

A Moja s’habiliten dues zones d’aparcament noves al carrer del Camp, amb 12 places, i al carrer Sindicat, amb 24 més. A Sant Pere Molanta s’asfalta i es reordena la zona d’aparcament situada al carrer Font-tallada, darrera la parada d’autobusos, delimitant 28 places d’aparcament. També es crea una zona nova al carrer Font del Cuscó, davant el Centre Cívic Gatzara, amb 18 places més. Els quatre aparcaments permetran ofertar 82 places en total, 36 a Moja i 46 a Sant Pere Molanta.

Aprofitant aquestes obres, l’Ajuntament també ha encarregat a la mateixa empresa la reordenació de l’àrea d’emergència de la recollida de brossa al carrer del Camp, a Moja.

El conjunt dels treballs té un pressupost proper als 63 mil euros i es fa tot a l’hora per optimitzar el desplaçament de maquinària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: