Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les JERC qualifiquen d’antidemocràtic el tancament de les taules de Decideixo decidir, a l’Alt Pdès.

Davant la il·legalització de la campanya Decideixo Decidir durant la jornada electoral de diumenge, les JERC penedesenques fan constar el seu profund desacord respecte a una decisió que consideren motivada per una interpretació estrictament política, no pas jurídica.

La Junta electoral de Barcelona, a diferència de la Junta electoral de Girona, ha considerat que la campanya es pot interpretar com un acte de propaganda electoral. Segons les joventuts republicanes, la decisió té una motivació indiscutiblement política, en el sentit de reduir l’autogovern català a una mera descentralització administrativa.

Des de les JERC encoratgen els organitzadors i els voluntaris d’aquesta campanya en la seva tasca cívica i patriòtica. Per més que les activitats de diumenge hagin estat injustament interrompudes, donen tot el seu suport als convocants perquè la recollida prossegueixi en una altra jornada en què la coartada electoral no pugui servir de pretext antidemocràtic.

Les JERC de l’Alt Penedès afirmen que continuaran amb la recollida de signatures pel Dret a Decidir lliurement el futur del nostre país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: