Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Torras i Bages amplia el servei Diaris del món, oferint en total fins a 18 publicacions setmanals

Gràcies a la tecnologia via satèl·lit, més de 200 diaris internacionals de 60 països diferents arriben a la biblioteca de Vilafranca. El servei Diaris del Món va adreçat a un públic molt divers i permet oferir una visió multicultural de la societat.

Així, tant les persones nouvingudes com els turistes poden seguir l’actualitat del seu país i els estudiants d’idiomes poden practicar la llengua que estudien.

Hi ha diaris en totes les llengües i alfabets i de tots els continents. La selecció dels que s’imprimeixen en format DINA3 s’ha basat en el pes de la població immigrada de Vilafranca, com explica el bibliotecari Miquel Forns.

Cada dia, la biblioteca imprimeix una selecció de 3 dels diaris disponibles, sumant un total de 18 títols al llarg de la setmana. Tot i aquest criteri, s’atén qualsevol petició dels que es disposa, ja que és també un servei a la carta.

Des d’aquesta setmana, els dilluns s’imprimeixen un diari en rus, un en holandès i un tercer de l’Equador. Els dimarts s’imprimeix Le Monde, un diari de Colòmbia i un altre en bengalí. I així fins a un total de 18 diaris diferents.

Els diaris s’imprimeixen en format DINA3, resultant una còpia exacta de l’edició en paper original.

Tamb&eacute; es poden fer consultes de la premsa internacional via internet a l&rsquo;adre&ccedil;a: <a href="http://www.virtourist.com/newspapers/diaris.htm">http://www.virtourist.com/newspapers/diaris.htm</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: