Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gramona i René Barbier obtenen medalla al Concurs Internacional Chardonnay du Monde de Chaintré

El total de mostres recepcionades per l’organització del Concurs va ser de 953 pertanyents a 39 països. UVIPE un any més va coordinar l’enviament agrupat de mostres a aquest concurs.

En total s’han lliurat 60 medalles d’or, 202 d’argent i 55 de bronze, quedant desert l’apartat de Gran Medalla d’Or a l’Excel·lència. El resultat ha estat com de costum dominat pels vins francesos que són els que participen en forma més massiva.

L’estat espanyol s’ha endut un total de 12 medalles (1 or, 8 Argent i 3 Bronze), essent el cinquè país que més n’ha aconseguit, desprès de França (160) Sud-Àfrica (17), Suïssa (14), Canadà (13) i Itàlia (13).

De les 12 medalles obtingudes pels conjunt de vins espanyols participants al Concurs, els caves i vins catalans han estat premiats amb 5 d’aquestes medalles, (3 d’argent i 2 de bronze).

Les medalles d’argent han correspòs als vins de les empreses De Muller (D.O.Tarragona), Abadal-Masies d’Avinyó (D.O. Pla de Bages) i Gramona (D.O. Cava). Pel que fa a les medalles de bronze les empreses premiades han estat René Barbier (D.O. Penedès) i Fermí Bohigas (D.O. Catalunya).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: