Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els motius de les mones cada cop son més peculiars i costem més de decidir.

Se’ns dubte una de les grans feines dels pastissers aquests darrers dies a estat decidir quines figures de xocolata han de ser els motius de les mones d’enguany. Ja fa temps que hi treballen, per tal que llueixin als aparadors per aquestes dates.

Personatges de les series i pel·lícules infantils, comparteixen protagonisme amb d’altres com elements relacionats amb el Barça. Ramon Bertran, de la pastisseria Bertran, comentava que hi ha molta oferta i que cada cop és més complicat decidir-se

 

Bertran apuntava que fa uns 15 dies va haver-hi una forta demanda de la gent que vol alguna peça de xocolata determinada o de grans dimensions, i que l’encarreguen amb temps. Aquesta setmana però, la demanda més forta és ja per les mones. Continuen tenint més sortida les variants clàssiques, xocolata, mantega i gema cremada; tot i que les de tipus pastís van guanyant terreny.

 

A banda d’aquestes opcions, algunes pastisseries, com és el cas de Bertran, ofereixen productes especials com xocolata per a diabètics o pastissos per a celíacs, això si, sempre sota encàrrec.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: