Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Capgrossos de Mataró guanyen el VII Torneig Intercasteller de Futbol Sala

Els Capgrossos de Mataró guanyen el setè torneig intercasteller de futbol sala, organitzat pels Castellers de Vilafranca. L’esdeveniment esportiu ha tingut lloc durant tot el cap de setmana i s’ha viscut en un molt bon ambient.

Totes les persones participants en aquest setè torneig intercasteller de futbol sala es van reunir a la nau de Cal Figarot per gaudir d’un bon dinar, després d’haver gastat moltes energies durant la resta del cap de setmana. En acabar el dinar, els representants dels Castellers de Vilafranca i de l’Ajuntament van procedir a fer el lliurament dels premis als equips guanyadors. Però, abans, van reconèixer amb un guardó els dos màxims golejadors: Maricel Cano, dels Castellers de Lleida, i Albert Panerols, dels Marrecs de Salt. El premi a la millor afició va tornar a caure a mans dels Castellers de Sants, amb una mascota força especial com a representant. Finalment, els premis als millors equips van ser per als Tirallongues de Manresa, en tercer lloc, la Jove de Sitges, en segon lloc, i els Capgrossos de Mataró com a guanyadors. Des de la organització, el David Tudela destacava la gran qualitat futbolística del torneig i, especialment, de la final entre Capgrossos i Jove de Sitges.

El setè torneig intercasteller de futbol sala ha comptat amb una participació d’unes 500 persones i s’ha celebrat en un molt bon ambient, no només esportiu, sinó també de festa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: