Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El transport urbà de Sant Sadurní entra a la integració tarifària de l’ATM, a partir de l’1 d’abril

La integració permetrà als sadurninencs utilitzar tot el sistema de transport públic (autobusos urbans i interurbans, Renfe, Metro, FGC i Tramvia) pagant només una vegada.

D’aquesta manera, tots els usuaris del transport públic urbà de la capital del cava es podran beneficiar tant del preu com d’una major comoditat, al fer servir un únic títol de transport.

Sant Sadurní està situat a la zona 3B del Sistema Tarifari Integrat i els títols permeten realitzar fins a tres transbordaments despenalitzats econòmicament dins d’un mateix desplaçament, sent obligat validar el títol de transport en cada canvi de mitjà. Per fer el canvi, es disposarà d’1 hora i tres quarts.

En la signatura del conveni d’adhesió del servei de transport públic urbà de Sant Sadurní al Sistema Tarifari Integrat, celebrada dijous passat, l’alcalde va parlar de la necessitat del bus urbà a Sant Sadurní i de la possibilitat d’incorporar un segon bus el 2009. El bus que funciona actualment continuaria connectant el casc urbà amb l’estació de la Renfe, mentre que l’altra serviria per fer un circuit pels diferents barris del poble.

Amat també va destacar que aquest gener i febrer s’ha incrementat un 60% l’ús del bus urbà i espera que l’entrada en vigor del sistema tarifari integrat incentivi encara més l’ús d’aquest mitjà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: