Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal tramita subvencions per a petites empreses comercials i de serveis

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a través del Punt d’Innovació CIDEM, tramita les subvencions per a petites empreses comercials i de serveis que convoca el Consorci de Promoció Comercial de Catalunya.

Poden beneficiar-se d’aquestes subvencions els comerços detallistes i les empreses de serveis, com ara tintoreries, bugaderies, reparació de calçat, sargit i reparació de roba, perruqueries, salons d’estètica i bellesa, serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, i serveis de menjar preparat i càtering.

<p align="left">La línia de subvenció preferent est&agrave; destinada a finan&ccedil;ar parcialment les reformes en els establiments comercials, per&ograve; tamb&eacute; hi ha altres línies de subvenció destinades a l&rsquo;optimització dels resultats econ&ograve;mics d&rsquo;un punt de venda, l&rsquo;elaboració de plans estrat&egrave;gics de negoci per millorar competitivament dins el sector de refer&egrave;ncia o l&rsquo;elaboració de plans per millorar l&rsquo;efici&egrave;ncia i la rendibilitat de les empreses associades a una central de compres o a un grup sectorial.

<p align="left">Les persones interessades a rebre m&eacute;s informació sobre aquestes subvencions es poden dirigir al Punt d&rsquo;Innovació CIDEM del Consell Comarcal de l&rsquo;Alt Pened&egrave;s. El termini per a la presentació de sol&middot;licituds finalitza els dies 8 o 15 d&rsquo;abril de 2008 segons la tipologia de la subvenció que se sol&middot;licita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: