Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un veí d’Olesa de Bonesvalls ha estat detingut per extorsionar un empresari

Es tracta de José Maria CD, de 45 anys i veí d’Olesa de Bonesvalls, que va ser detingut la setmana passada juntament amb dos homes més presumptament vinculats amb l’extorsió a un empresari del Baix Llobregat.

Segons els Mossos d’Esquadra, els 3 detinguts li haurien fet un préstec de 10.000 euros que la víctima es va comprometre a pagar més 6.000 euros en concepte d’interessos, al cap de 15 dies.

En la data pactada, però, l’empresari només va poder retornar el deute i segons ha relatat als Mossos, el van amenaçar advertint-lo que els interessos anirien en augment, a mesura que passessin els dies. En diversos pagaments, l’empresari va arribar a pagar fins a 6.100 euros, però els extorsionadors li van continuar reclamant diners.

Finalment, la víctima, que patia per la seva integritat física i la de la seva família, va denunciar els fets als Mossos.

Identificats els presumptes extorsionadors, els Mossos van acompanyar la víctima a l´últim pagament a Castelldefels i els van detenir. Els altres dos implicats són un veí de Barberà del Vallés i un de Terrassa, tos dos de 33 anys.

Un dels detinguts és funcionari del cos dels Mossos d’Esquadra i ha estat expedientat i suspès de sou i feina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: