Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Montserrat es posa a disposició del Penedès "mani qui mani", si surt escollida diputada el 9 de març

La regidora popular a l’ajuntament de Sant Sadurní i filla de la històrica diputada penedesenca al Parlament, Dolors Montserrat, va de número 5 a les llistes del PP per Barcelona i es declara amb moltes ganes de treballar pel Penedès i aconseguir atraure el màxim d’inversions a la comarca.

Montserrat, de 35 anys i de professió advocada, ha explicat en una entrevista al magazín La Plaça que des de petita ha viscut la política a casa però que la seva entrada a l’ajuntament de la capital del cava, fa poc més de 4 anys, en l’anterior mandat, ha representat la seva iniciació.

La regidora qualifica aquesta experiència com a increïble perquè és la manera de fer política més pròxima, posant com a exemples que la paren al carrer i li parlen del CAP col·lapsat o de la ubicació de la nova piscina. Montserrat creu que tothom hauria de passar per la política municipal, abans de ser diputat al Parlament o al Congrés de Diputats.

 

Si sortís escollida diputada, de fet la cinquena plaça de les llistes de Barcelona ha estat disputada perquè l’any 2.004 el PP va treure 5 diputats a la circumscripció de Barcelona, diu que continuarà com a regidora.

 

Anant de número 5, Montserrat és la candidata que té més opcions de tots els penedesencs que van a llistes. En una entrevista a La Plaça, ha reconegut que anar al Congrés representaria fer un salt important i que, al mateix temps, desconeix que li representarà però té clar que actuarà amb la mateixa empenta d’aquests 4 anys i escaig com a regidora.

I en vigílies de la campanya, ja s’ha posat a disposició dels ajuntaments i entitats de l’Alt Penedès per aconseguir com més inversions per la comarca millor, “mani qui mani”.

 

Quant a les prioritats penedesenques del PP, destaca la necessitat d’una estació de regionals a Vilafranca abans de 5 anys o que la comarca tingui trens de Rodalies cada quart d’hora i es recuperi la puntualitat. En matèria cultural aposta pel Vinseum, l’Observatori dels Vins Escumosos de Sant Sadurní, promès per Arias Cañete, o la rehabilitació de la Fassina de Can Guineu que s’hauria de convertir en un centre d’interpretació complementari a les caves i al museu vilafranquí. Dolors Montserrat també aposta per el desdoblament de la N-340 i afirma creure en la vegueria del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: