Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ICV vol la pensió mínima contributiva a 1.000€euro;, i treballar per el benestar de la gent g

Aquest matí el responsable nacional de l’àmbit de gent gran d’Iniciativa per Catalunya Verds, Jesús Batet, ha estat a Vilafranca per explicar les propostes i les polítiques que la seva formació vol tirar endavant en els propers anys si assoleix prou presència al Parlament de Madrid.

Batet ha remarcat que un tema important és el de les pensions, i sobre tot les de les vídues, un col·lectiu amb força dificultats i poc reconeixement. La proposta és arribar als 1.000 € mensuals per les pensions contributives.

 

Un altra dels punts de lluita per la gent gran d’ICV és el benestar i els drets per tal de poder viure dignament. Batet comentava que la majoria de gent gran vol viure a casa seva, i que cal que hi hagi els serveis i es potenciïn per exemple els pisos tutelats per facilitar la independència de les persones.

 

El representant de la gent gran d’Iniciativa per Catalunya Verds ha fet les declaracions al local dels ecosocialistes de Vilafranca, i acompanyat del representant penedesenc en aquests comicis, Toni Penyafiel.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: