Dilluns, 29 d'abril de 2024

El Caixa Penedès Patí Vilafranca esgarrapa un punt davant d’un rival directe, el Cerdanyola (2-2)

El Caixa Penedès Patí Vilafranca va empatar a dos gols a casa ahir al vespre amb el Cerdanyola del Vallès. Va ser un mal partit. L’únic positiu és el punt que sumen els vilafranquins i que mantenen la distància de set punts respecte el Cerdanyola, un rival directe en la seva lliga per continuar en l’OK lliga. Amb aquest resultat el Patí també s’assegura en cas d’un hipotètic empat el gol average.

La primera part va acabar amb un empat a un gols. Els primers vint-i-cinc minuts van ser molt dolents, en què els dos equips van jugar a especular i a no encaixar cap gol. A la represa, els deus minuts primers de la segona meitat van ser de domini intens dels vilafranquins que es posaven per davant el marcador al minut 5, amb un gol de Juli Anguita. El Cerdanyola va aconseguir empatar per mitjà de Pablo Martín, a cinc minuts del final. La por a no perdre dels dos equips va caracteritzar la recta final del matx.